BABBELBOX

leierennerpdl
28 bees reden zondag 15/09/2019 een vlakke rit van 83km met een gemiddelde snelheid van 29km/h.city trip door Gent.Twee platte banden en voor de rest een vlekkeloze rit.Bedankt aan onze volger Steven.
Vanderschueren Steven
clubkampioenschap deel 2 wink Cat A en jonge B Starten om 16u >20 ronden van 2,7 KM ,
Vanderschueren Steven
het clubkampioenschap gaat door op zaterdag 28 September ,cat.B/C starten om 14U30 >16 ronden van 2,7 km
Dries
Wanneer gaat het clubkampioenschap door? En welk uur?
leierennerpdl
Rit van de bees morgen 15/09/2019.zulte-olsene-machelen-deinze-astene-st martens-latem-gent-oostakker-destelbergen-heusden-lochristi-merelbeke-zwijnaarde-zevergem-eke-nazareth-deinze-kruishoutem-zulte.
83km en 135 hm.Opgelet in gent komen we een tweetal stroken tramsporen tegen(aan het rabot en aan de muide.)
Koen
Dat belooft hier fantastisch fietsweer te worden voor onze Ardennentocht. Tot morgen iedereen!good
Frederik Van Gils
Bedankt James om mijn rit over te nemen Mvg.
Fredrik Van Gils
Beste bees, kan er iemand de rit overnemen van zondag, mijn kader is beschadigd, ik kan voorzichtig alleen rijden maar in peloton riskeer ik niet, tegen dat ik nieuwe fiets heb zal het seizoen voorbij zijn sad
FreVe
Hallo Leierenners: zie https://www.leierenners.be/uncategorized/le-grand-depart/ , zij die geïnteresseerd zijn, gelieve zo snel mogelijk te laten weten
Anoniem15256
Geen probleem Yves!
Anoniem15255
Ok Bart alias anoniem 15241 om te wissel. Ik neem dan 29/9. Dikke merci!
Anoniem15241
Normaal moet ik op 29/09 meerijden met volgwagen anders neem ik jouw shift over van 15/09 en jij de mijne van 29/09?
Yves De Clercq
Zondag 15 september moet ik normaal meerijden met volgwagen maar door weekendje Ardenne n met de c's zal dit niet lukken. Wie wil eventueel wisselen aub? Merci!
luclandsheere
Niet direct regen verwacht vanavond, dus opnieuw fietsen. Verzamelen aan de Sporthal om 18:15 voor een ritje van iets meer dan 60 km richting Zwevegem. Weinig hoogtemeters aan C-tempo.
snoeck erick
Zaterdag 31/08 in voorbereiding Ardennenoffensief een oefenrit van Thierry, ca. 130 km, vertrek om 13 uuur sportcafé, iedereen welkom, tempo C en misschien iets meer ?? Tot dan !
Anoniem14713
Het meisje van de Outback,mooi boek ook voor wie graag fietst www.boekscout.nl webwinkel
Anoniem14684
Zaterdag 7/9, VTT tocht Voetbalclub Jong Zulte. Start op domein Waalmeers van 7u30 tem 13u30. Afstanden 50 en 70km met nodige hoogtemeters. Regio zulte, kruisem en wortegem
luclandsheere
Als voorbereiding van onze ardennenrit van midden September, plan ik ook nu zaterdag een rit van 115 km naar het 'sillyays des Collines' dus met de nodige hoogtemeters. Tussenstop (terras) gepland na een kleine 80 km. Vertrek aan lokaal om 13:30 uur. Iedereen welkom
Anoniem14415
Wanneer zijn het de clubkampioenschappen?
luclandsheere
Woensdagavond verzamelen aan de Sporthal om 18:15 voor een ritje van iets meer dan 60 km met veel kronkelen in de streek (we gaan niet veel verder dan Wortegem). C-tempo. Enkel bij droog weer (maar dat zal geen problem zijn).
luclandsheere
Weerbericht was vrij positief vanavond. Rit van morgen namiddag moet lukken.
luclandsheere
Als voorbereiding van onze ardennenrit van midden September, plan ik morgen een rit van 115 km naar het Donkmeer (indien het weer een beetje meezit). Tussenstop aan Donkmeer. Vertrek aan lokaal om 13:30 uur. Iedereen welkom.
Philip Van Torhaut
Bij deze de link: https://www.gordelfestival.be/
Philip Van Torhaut
Op zaterdag 1 september is het het Gordelfestival in Brussel. Ik zou de 140 km (1000 hoogtemeters) rijden. Ik zou om 7u vertrekken met mijn wagen. Degene die mee willen moeten wel zelf voor vervoer zorgen.
Anoniem14000
iemand die op 1sept.kan wisselen voor volgwagen wegens belet.
Tony DB
B-rit zondag 18/8 : Zulte - Wielsbeke - Oostrozebeke - Tielt (Poelberg) - Aarsele - Kanegem - Vinkt - Grammene - Machelen - Kruisem (Uitkijktoren) - Huise - Wannegem (Schietsjampettermolen) - Nokere - Wortegem - Anzegem - Tiegem (Tiegemberg) - Waregem - Zulte (85km) cat. gemiddeld - Thema : update Molenroute
Anoniem13883
wanner word het clubkampioenschap gereden.
leierennerpdl
Beste Davy,bij de ritten vd bees staat wel vermeld,het parcour,de afstand,en de hoogtemeters.
leierennerpdl
vandaag reden 29 bees een overgangsrit van 80km aan een gemiddelde snelheid van 29,5km/h op een vlak parcour.het werd een rit die we niet elke zondag willen meemaken.In beernem een aanrijding met een tegenligster waarbij Dries de spijtige tegenspeler was.Gelukkig hadden we onze rode kruis medewerker Bernard mee om de ongelukkigen op te knappen.Etienne heeft dan de slachtoffers naar huis gevoert waaronder de jonge renster afkomstig uit Tielt.En alsof het niet genoeg was liep Christof zijn bandje leeg en kwam het tot een kop staart aanrijding in het peloton.De rit werd dan een stukje ingekort en kregen we nog daardoor een 500-tal m steenslag onder de wielen zonder gevolg gelukkig.
DavyLammens
Wel beetje moeilijk te achterhalen als je de regio’s niet goed kent waar een groep naartoe rijd.. zwaar, niet zwaar, vlak... geen idee
Aantal gebruikers: 1

Naam aanpassen