BK Yellow RIDE

Beste Leierenner of Leierenster.

Zondag is het zover, dan nemen we met zijn allen (92 Leierenners) deel aan de BK yellow Ride te Gent met als doel het record van het meeste aantal gele truien op een evenement te behalen. De pronostiek is dat er een 600 à 700 tal deelnemers zullen zijn. Ruim voldoende om het record te behalen !!!

Zoals zondag reeds vermeld tijdens de rit :

We vertrekken in Zulte om 07.30h voor een gezamelijke start, aan een tempo voor iedereen geschikt. We spreken af met het Peloton D’hiver om 08.15h aan het rond punt in St Martens Leerne. Vandaar rijden we samen met het Peloton D’Hiver naar de Watersportbaan te Gent waar we om 08.45h verwacht worden.

Daar wordt met alle deelnemers de plaatselijke ronde verkend. Het parcours zal reeds afgesloten en dus bijgevolg autovrij zijn.

Om 10.00h gaat dan het officiele fotomoment en telling door. Na de telling kunnen de afzonderlijke groepen hun rit verderzetten, richting Zulte. We verwachten tegen 11.30h à 11.45h terug in Zulte te zijn.

Sinds vandaag heb ik de truitjes in mijn bezit. Deze kunnen jullie vanaf morgen komen ophalen in de sporthal te Zulte. Ik zal daar aanwezig zijn van 19.00h tot 22.00h.

Ook de VIP – tickets kunnen op dat moment opgehaald worden. Voor degene voor wie het niet past morgenavond: jullie kunnen ook langs mij thuis passeren vrijdagavond, maar dan na 20.00h. Of geef een seintje, en we spreken wel af wanneer het past. Ik zal ook zondagmorgen al vanaf 07.00h aanwezig zijn aan de sporthal indien nodig.

Graag wil ik uit naam van de Leierenners Ferdy Lannsens nogmaals bedankem om ons de kans te geven aan dit evenement deel te nemen.

Alle info over de BK Yellow ride kan je hier terugvinden

Wat betreft de VIP : zie VIP Brasserie voor meer info

Normaal moet iedereen ook een email ontvangen hebben met de nodige info.

Groetjes, en tot morgen !!

Fre

Dit alles werd u mogelijk gemaakt door :

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *