eindejaars VTT Zulte

Wat?

De ideale manier om het jaar op een sportieve manier af te sluiten! Dit jaar zijn we aan de vierde editie toe. Na een spekgladde editie twee jaar terug, en de verzopen editie van vorig jaar kijken we uit naar nog eens een stralende zonnige dag dit jaar! Bij mindere weersomstandigheden opteren we dit jaar voor een beter bereidbaar parcours!

T.v.v. een goed doel!

Dit jaar kiezen we voor “Back on Track”! Het fonds dient om kankerpatiënten een hart onder de riem te steken door in te zetten op bijkomende psychosociale begeleiding, revalidatieprogramma’s en andere initiatieven met als doel de zware behandeling waar mogelijk te verlichten. In tijden van besparingen binnen de gezondheidszorg, creëert dit fonds ruimte om de kankerpatiënten in het ziekenhuis blijvend te ondersteunen. Dit fonds werd opgericht door niemand minder dan Thomas Van der Plaetsen in samenwerking met ziekenhuis Maria Middelares in Gent.

Hoe deelnemen?

Vrije start is mogelijk op maandag 31 december tussen 8u en 10u30. De tocht is vrijwel volledig in Zulte, Olsene en Machelen met een stukje Deinze erbij. Je kan op elk niveau deelnemen want er worden verschillende afstanden aangeboden. Gewoon de pijltjes volgen en genieten van de mooie omgeving van de Leiestreek. Je kan natuurlijk altijd ergens onderweg inpikken en betalen wanneer je de startplaats passeert. Laat je zeker niet afschrikken van een kleine regenbui of een plasje meer of minder ;-). Deelname kost 5€ p.p. Dit omvat, voor de drie afstanden, 2 bevoorradingen met drank en versnaperingen. Achteraf kan je ook je fiets afspuiten. De opbrengst gaat integraal naar een goed doel!

Waar?

Inschrijving en start aan domein “De Waalmeers”. Waalstraat 188, te 9870 Zulte. (Terreinen voetbalclub Jong Zulte) Ideaal om het eindejaar met een sportief hoogtepunt af te sluiten.

Wij hopen op uw sportieve deelname! Tot 31 december!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *