fietsstage naar Mallorca

VAN ZATERDAG 30 MEI TOT EN MET ZATERDAG 6 JUNI 2020

Volgend jaar doen we wat ook profrenners doen : we gaan op stage naar Mallorca. Boeken doen we via Fred Rompelberg fietsvakanties. Deze organizatie regelt alles voor ons ter plaatse : hotel, transfer van en naar de luchthaven, huurfietsen, fietsbegeleiding indien gewenst, ophaalservice bij pech onderweg, sportdrank, water, …

We logeren (onder voorbehoud) in 4 sterren hotel ‘Grupotel Taurus park’, de uitvalsbasis van Fred Rompelberg gelegen in het toeristische Playa De Palma, op 450 m van het strand maar ver genoeg van het drukke lawaaierige stadsdeel. Dit is meteen ook een ideale locatie voor niet fietsende partners die mee willen om van zon en strand te genieten.

Voor zij die op C tempo willen rijden zorg ik zelf voor het parcours (ik ben er al tweemaal geweest met begeleiding en ken ongeveer alle parcoursen). We wisselen relatief vlakke ritten af met ritten met de nodige hoogtemeters en fietsen 6 dagen (of minder voor zij die rustdagen willen inlassen). Indien je op een ander tempo wil rijden, kun je aansluiten bij één van de Fred Rompelberg groepen (er zijn er minstens 10 per dag, dus er is er zeker één bij die gepast is voor jou) en dit voor 5 EUR per dag.

Prijzen (onder voorbehoud) :

  • Hotel (half pension) : reken ongeveer 500 EUR per persoon in tweepersoonskamer en 700 EUR in éénpersoonskamer
  • Racefiets Full carbon : 122 EUR (of 164 EUR indien je electrisch wil schakelen)
  • Vlucht (met Ryanair) : prijzen variëren van dag tot dag maar reken op iets tussen 150 EUR en 200 EUR (ik heb vorig jaar 158 EUR betaald).

Bij groepsboeking krijgen we waarschijnlijk nog een korting, maar dat kan ik slechts later bevestigen.

Indien interesse of meer info gewenst, gelieve mij vrijblijvend via mail te contacteren (luc.landsheere@skynet.be) liefst tegen begin januari. Op basis van de reacties zorg ik dan voor een offerte en later voor de boekingen. Ik wil graag alles tegen eind januari rond hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *