Inschrijvingen 2020

Beste Leierenner,

De nieuwe inschrijvingen voor 2020 gaan door op zaterdag 16 november van 16u tot 20u en op zondag 17 november van 10u tot 12u30 in het Sportcafé van de Sporthal te Zulte.

Het lidgeld bedraagt:

  • Lid + individuele vergunning, gratis naar receptie: ……………..60 euro
  • Lid + familievergunning, onafhankelijk van het aantal fietsende leden, 2 personen gratis naar receptie: …………………………………………………………………………….90 euro
  • Geboren 2004 of later, incl. receptie:…………………………………..gratis

Leden die op 1 januari 2020 nog geen 16 zijn kunnen gratis lid worden.

We accepteren enkel inschrijvingen ter plaatse. Indien je niet aanwezig kan zijn, kan je uiteraard een medelid aanspreken.

Op de nieuwjaarsreceptie kan er ook nog ingeschreven worden, maar houd er echter rekening mee dat je in januari geen lid bent en ook niet in orde met de verzekering.

Nieuwe leden betalen bij aansluiting een basispakket clubkledij (koersbroek, trui en windvest) van 140 euro.

Clubkledij kan tijdens de inschrijvingen bijbesteld worden. Uit respect voor de club en de sponsors is men verplicht om tijdens de ritten van de club de ‘huidige’ clubuitrusting te dragen. Banden Continental, schoenen Gaerne, … zullen ook opnieuw aan voordelige prijs aangekocht kunnen worden.

Onze club is aangesloten bij Cycling Vlaanderen. Via de individuele en familievergunning ben je 24/24 verzekerd, ook in het buitenland.

Gelieve het lidgeld niet aan Cycling Vlaanderen te betalen; wij regelen jullie inschrijving.

Noteer alvast 31 januari 2020 in jullie agenda voor onze nieuwjaarsreceptie.

Ieder individueel lid kan gratis naar de nieuwjaarsreceptie (de partner betaalt 10 euro); bij een gezinsaansluiting kunnen 2 personen gratis naar de nieuwjaarsreceptie (extra personen betalen 10 euro). Kinderen onder de 16 (zowel van individueel als gezinsaansluiting) kunnen gratis naar de receptie.

Sportieve groeten,

Bestuur Leierenners

PS Op onze website vinden jullie het bestelformulier kledij heren en dames. Alsook de link om het terugbetalingsattest van de mutualiteit bij Cycling Vlaanderen op te halen.

v.z.w. WTC DE LEIERENNERS — Zulte

Oude Weg 5, B-9870 Zulte

09/388.96.18

info@leierenners.be – www.leierenners.be

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *