Inschrijvingen nieuwe seizoen

De inschrijvingen voor het komende seizoen gaan door op zaterdag 26 november van 16u tot 19u30 en op zondag 27 november van 10u-12u30 in het Sportcafé van de Sporthal te Zulte.

 Het lidgeld bedraagt:

  • Lid + individuele vergunning, gratis naar receptie: 65€
  • Lid + familievergunning, onafhankelijk van het aantal fietsende leden, 2 personen gratis naar receptie: 95€
  • Geboren 2007 of later, incl. receptie:gratis

Leden die op 1 januari 2023 nog geen 16 zijn kunnen gratis lid worden.

We accepteren enkel inschrijvingen ter plaatse. Indien je niet aanwezig kan zijn, kan je uiteraard een medelid aanspreken.
Er kan betaald worden met payconiq of cash.

Wie kledij wenst bij te bestellen kan dit tijdens het inschrijvingsmoment. Er kunnen ook koersschoenen, koerskousen en fietsbrillen met een mooie korting besteld worden. 

Op de nieuwjaarsreceptie kan er ook nog ingeschreven worden, maar houd er echter rekening mee dat je in januari geen lid bent en ook niet in orde bent met de verzekering.

Nieuwe leden betalen bij inschrijving een basispakket clubkledij (= 1 koersbroek, 1 trui met korte mouwen en 1 wintervest) van 180 EURO. Dit bedrag dient eveneens bij de inschrijving betaald te worden.

Uit respect voor de club en de sponsors is men verplicht om tijdens de wekelijkse rit op zondagvoormiddag de ‘huidige’ clubuitrusting te dragen.

Onze club is aangesloten bij Cycling Vlaanderen. Via de individuele en familievergunning ben je 24/24 verzekerd, ook in het buitenland. Gelieve het lidgeld niet aan Cycling Vlaanderen te betalen, wij regelen jullie inschrijving. 

Er worden geen nieuwe lidkaarten verstuurd. Na verlenging kan je dezelfde lidkaart blijven gebruiken OF je kan de Cycloo-app downloaden om jouw digitale lidkaart te ontvangen. Maak in Cycloo de koppeling met jouw Cycling Vlaanderen account en vind onder ‘Mijn profiel’ jouw elektronische lidkaart terug.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *