Klassieker van het goede doel: medewerkers gezocht

Beste Leierenner,

We houden jullie graag op de hoogte over onze Klassieker van het Goede Doel.  De coronamaatregelen dwingen ons om creatief te zijn, maar die uitdaging gaan we graag aan!  Deze editie van de Klassieker van het Goede Doel zal anders zijn dan anders, maar we zijn gebrand om er wel opnieuw iets speciaals van te maken.
Het goede doel dit jaar is de Back on Track foundation van tienkamper Thomas Van Der Plaetsen. Meer info hierover kan je vinden op hun website.

Het concept
Deelnemers schrijven zich vooraf online in via onze website voor een wegrit van 70 of 120 km.  Omwille van de speciale omstandigheden hebben we de inschrijvingsprijs verhoogd tot 10 EUR.  Daar krijg je naast het GPX-bestand van het parcours ook een mooie giftbag voor.  Je kan dus zelf beslissen wanneer je onze Klassieker fietst.  Op zaterdag 10 en zondag 11 april (in de voormiddag) zetten wij in op beleving op en naast het parcours.  Op die dagen kan je ook je giftbag afhalen aan de sporthal in Zulte.  Lukt dat niet op deze dagen?  Geen probleem!  We bekijken of je bij een partner de week nadien je giftbag kan afhalen.

Medewerkers gezocht!
Ook in een light-editie maken vele handen licht werk.  Hoewel de veiligheid van deelnemers én medewerkers voor ons prioritair zijn, willen we niemand verplichten om mee te helpen aan de komende editie.  Maar we zouden het erg fijn vinden als elke Leierenner één shift meehelpt om ook deze editie vlekkeloos te laten verlopen.  Geef je via dit formulier al even aan welke mogelijkheden je ziet?
 
Mogen wij zelf ook fietsen?
Ja, graag zelfs!  Dit concept vraagt heel wat minder medewerkers en er is dus zeker ruimte om ook als Leierenner van het prachtige parcours te proeven.  Aarzel dus niet om je straks in te schrijven.  Zo ondersteun je mee het goede doel en ontvang ook jij een prachtige giftbag!

Sportieve groeten,

Het organisatiecomité

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *