Nieuwjaarsreceptie

We pikken de traditie terug op en klinken op het nieuwe jaar! De receptie gaat door op zaterdag 21 januari vanaf 19u in het Firtelhof in Zulte. 

Ieder individueel lid kan gratis naar de Nieuwjaarsreceptie (de partner dient 10 euro te betalen). Bij een gezinsaansluiting kunnen 2 personen gratis naar de nieuwjaarsreceptie. Kinderen onder de 16 (zowel van individueel als gezinsaansluiting) kunnen gratis naar de receptie.

Tijdens de receptie kan er nog ingeschreven worden voor het komende seizoen. Er kan via payconiq of cash betaald worden.

Klassieker van het Goede Doel

Hou alvast 8 april vrij in jullie agenda voor de volgende editie van de Klassieker!De Klassieker van het Goede Doel is meer dan zomaar een toertocht. Daarom steunen we elk jaar één of meerdere goede doelen. Dit jaar steunen we de vzw Oigo, dat het comfort van patiënten die geconfronteerd worden met kanker wil verbeteren.
Naast het steunen van een goed doel ondersteunt de Klassieker ook de werking en de kledij van de club. We verwachten dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Dit kan zowel voor, tijdens of na de rit.  

Vooral het uitpijlen van de tocht  is een knelpunt. Ben je minstens 4 uur beschikbaar op woensdag 5 april, donderdag 6 april of vrijdag 7 april. Dan kunnen we je hulp gebruiken voor het uitpijlen. Wie meer info wenst, kan hiervoor bij James (0477611005) terecht. 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie kan je aangeven waar en wanneer je kan helpen.

Uiteraard wordt wie meehelpt beloond! Per editie waar je aan meehelpt verdien je 30 euro korting op het basispakket van de nieuwe kledij. Drie jaar helpen geeft je na 3 jaar een korting van 90 euro op de kledij.

Fijne eindejaarsfeesten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *