STart van het seizoen

Vanaf 5 maart starten de officiële ritten terug op. We starten om 8u30 aan de sporthal in Zulte. Er wordt in 4 groepen gefietst: A, B, C, D met respect voor elkaar. Voor wie de groepssnelheid te hoog of te laag ligt, raden we aan om een gepaste groep te kiezen.  Alle info die je nodig hebt om het seizoen goed te kunnen starten kan je terugvinden op onze website. Neem dit zeker even door voor de start van het seizoen. De planning van de volgwagen kan je binnenkort ook terugvinden op onze website. Wie moet volgen ontvangt op voorhand een email. 

Kalender

Noteer alvast deze data in je agenda:

* Zondag 26 februari: fietswijding (om 9u in de St Petrus kerk te Zulte ) + ontbijt, aangeboden door het sportcafé (10u).  Hiervoor wensen wij de Kuros hartelijk te bedanken! Aansluitend een (ver)korte rit. 

*5 maart: 1e officiële rit

*Zaterdag 1 april: Ronde van Vlaanderen quiz. De quiz start om 19u30 in het Fiertelhof. Iedereen (ook niet-Leierenners) kan zich inschrijven! 1 ploeg bestaat uit max. 3 personen (15 euro ploeg). Wie graag wil deelnemen kan zijn plaats al reserveren. Dit per mail met vermelding van je ploegnaam en door 15 euro over te schrijven naar BE37 8905 2403 2528.

*8 april: Klassieker van het Goede Doel.23 april: Klassieker voor leden – met bevoorrading.

Uit respect voor de sponsors vragen we om steeds de huidige clubkledij te dragen tijdens de officiële ritten.

Vergadering wegkapiteins

Op woensdagavond 22 februari is er om 20u een vergadering in het sportcafé. Iedereen die komend seizoen graag één of meerdere ritten wil maken of wegkapitein wil zijn, is van harte welkom. Ook wie nog andere vragen heeft kan die avond terecht bij Tijl of Eddy. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *