TRUITJES VOOR HET GOEDE DOEL

We werken momenteel aan een corona-proof editie van onze Klassieker van het Goede Doel. De Klassieker zal, onder voorbehoud uiteraard van de wettelijke voorschriften, doorgaan op 10 april.

We willen een zo groot mogelijk bedrag aan het goede doel schenken. Met de corona editie is dit een uitdaging en we hebben daarom beslist om een Klassieker van het Goede Doel wieleroutfit uit te brengen (heren en dames) – trui korte mouw, trui lange mouw, wintervest en body. De bovenstukken kunnen perfect gecombineerd worden met de huidige broek.

De winst van de verkoop zal integraal aan het goede doel worden geschonken.
Deze kledij mag aan familie en vrienden verkocht worden. Ook op de website van de Klassieker zal de trui te koop worden aangeboden.

Het bestelformulier kan je hier downloaden. Graag ontvangen we de bestellingen vóór 15/02.
Bestellingen zijn slechts definitief na ontvangst van betaling (rekening BE37 8905 2403 2528 op naam van de Leierenners met vermelding van “bestelling kledij en uw naam”).
Na 15/02 zal er enkel nog de trui race korte mouw kunnen besteld worden.

Hou rekening om een race uitvoering 1 maat groter te bestellen dan de gewone uitvoering (met uitzondering van de body die voor beide uitvoeringen dezelfde is)
Op de website van Bioracer vinden jullie ook een maattabel voor de prof (gewone) uitvoering en de race (koers) uitvoering. https://www.bioracer.nl/nl/cycling/teamkleding/maattabel-fietskleding-bioracer

Bestelformulieren kunnen gemaild worden naar info@leierenners.be of binnengebracht worden bij Eddy Snoeck.

Bestelde kledij kunnen we niet omruilen.

 Bij voorbaat dank voor jullie steun.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *