Update ivm Corona-virus

Beste Leierenners

De nationale veiligheidsraad heeft gisteren beslist om alle sport-activiteiten te laten annuleren tot en met 3 april. Voor de Leierenners betekent dit concreet dat er (voorlopig) tot 3 april geen officiële ritten meer zullen georganiseerd worden. Iedereen is uiteraard nog steeds vrij om zelf te gaan fietsen. De wegkapiteins van zondag 15/03 hebben reeds bevestigd dat ze om 08.30h aanwezig zullen zijn aan de sporthal. Er zal geen volgwagen aanwezig zijn, alsook zal er geen papier kunnen afgetekend worden. Het sportcafé zal ook dicht blijven.

Wat betreft het minimun van 13 ritten dat moet behaald worden: uiteraard gaan we rekening houden met deze uitzonderlijke situatie. Afhankelijk van hoe alles verder evolueert zullen we jullie later meer info bezorgen.

Ook wat betreft de Klassieker van het Goede Doel op 11 april heerst nog onduidelijkheid. Alle evenementen worden afgelast tot 3 april. De Klassieker valt nog net buiten deze periode. De kans is echter groot dat de datum van 3 april nog verder zal opschuiven en dat de Klassieker van het Goede Doel in het gedrang komt op 11 april. Eens er een definitieve beslissing is genomen, houden we jullie op de hoogte.

WTC De Leierenners

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *