Update Juli

Beste Leierenner

Zoals iedereen al weet is het vanaf 1 juli terug toegelaten om in groepen tot 50 personen te fietsen. Voor ons als Leierenners betekent dit dat we vanaf zondag 05/07/20 terug starten met het normale regime.

Dat houdt in dat alle groepen (A-B-C en Dames) terug zullen starten om 08.30h aan de sporthal. Indien een groep uit meer dan 50 deelnemers bestaat dan zullen we uiteraard nog steeds moeten splitsen.

Dit betekent niet dat we alle maatregelen ivm social distancing zomaar kunnen vergeten. Op de parking voor de sporthal is ruimte genoeg, dus gelieve tussen de verschillende groepen de nodige afstand te respecteren.

Het sportcafé zal pas open gaan vanaf 10 augustus. Maar voorlopig kunnen we nog steeds terecht in de kantine van Jong Zulte in het waalbeekpark. Ook daar dienen de geldende regels ivm afstand houden zo goed mogelijk gerespecteerd te worden.

6 juli is jammer genoeg ook de dag die we zullen herinneren als de dag dat we afscheid hebben moeten nemen van ons geliefde lid Anita.

Om Anita te herdenken starten we deze zondag de rit met een passage langs het graf. Alle groepen zullen samen richting het kerkhof van Zulte vertrekken, onder begeleiding van haar man Francky. Als we een laatste groet hebben gebracht zal Francky 1 van de groepen vervoegen voor de rit.

Ook hier gelden de huidige Corona maatregelen. Indien we met meer dan 50 zijn, zullen we  splitsen in 2 met de nodige afstand tussen.

Met sportieve groeten, en tot zondag

namens het bestuur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *