WK Wielrennen 25 september

Op zondag 25 september rijden de profs het WK in Australië. Velen onder ons zullen voor de tv zitten om te supporteren voor Wout of Remco.

Door het tijdsverschil is de aankomst reeds voorzien op zondagochtend (8u50 Belgische tijd).  Zonde om dan al op de fiets te zitten voor onze wekelijkse zondagsrit. Daarom starten alle ritten op 25 september uitzonderlijk om 9u00.

Om ervoor te zorgen dat jullie niets van de koers moeten missen, zal op onze vraag het sportcafé die dag open zijn vanaf 7u. Het WK kan gevolgd worden op groot scherm!  Koffie of andere dranken kunnen aangekocht worden in het sportcafé.

Je hoeft niet vroeger op te staan om te ontbijten, want als club trakteren we onze leden op 2 koffiekoeken. Je kan dus om 7u naar de koers komen kijken op groot scherm en ondertussen ontbijten.

Om praktische redenen moeten jullie wel inschrijven voor het ontbijt. Dit doe je door een mail te sturen naar  tijlberlaen@hotmail.com.

Enkel wie ingeschreven is, kan genieten van de koffiekoeken.  Inschrijven kan ten met  woensdag 22 september.

Ook als je niet wenst te ontbijten, zijn jullie van harte welkom in het sportcafé om te supporteren voor de Belgen of Mathieu 😉 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *